Premium-støttetjenester

Kaspersky Premium Support Services over telefon er ikke tilgjengelig i enkelte regioner. Du vil kun kunne bruke Premium Support Services under et betalt abonnement.

Du får ekstra beskyttelse og bekvemmelighet, inkludert prioritert tilgang, ekspertinstallasjonstjenester, virussjekk og fjerning og PC-helsesjekk med Premium Support.

Ekspert installasjonstjenester

Hvis du har installasjonsproblemer på datamaskinen din, kan du når so helst ringe oss slik at en Kaspersky-ekspert kan:

Prioritert støttelinje

Prioritert tilgang til en premium støtteagent på telefon eller chat. Kundetelefonsamtaler gis høyeste prioritet (hopp over linjen). Chat-programmet som tilbys inkluderer funksjoner for fjernhjelp.

Eksterne IT-tjenester

Få tilgang til chatten med ett klikk og snakk med en premium støtteagent med ubegrenset tilgang til ekstern støtte. Slapp av, så ordner vi det!

Ekspertvirussjekk og fjerning

Profesjonell fjerning av virus og spionvare på Windows-enheter som har installert et Kaspersky-program.

PC helsesjekk tjenester

Under en helsesjekk, utfører ekspertene våre inspeksjoner av flere punkter for å sørge for at du har det høyeste nivået av beskyttelse og ytelse som er mulig på enheten din.

For å bruke teknisk støtte for Kaspersky Premium, kan du ringe telefonnummeret for landet du kjøpte Kapsersky Premium-abonnementet i.